Navigatie
Zoek een profiel
Ik ben een
Zoek een
Leeftijd
t/m
Heeft een foto
Informatie
Laatst toegevoegde profielen
Een Thaise vrouw
Een Thaise vrouw is anders dan een Europese vrouw. De meeste Thaise vrouwen zijn:

Vriendelijk: Thailand is het land van de glimlach
Huiselijk: de Thaise vrouw besteed veel tijd aan huiselijk zaken en vindt het zeer belangrijk om een prettige sfeer in huis te creŽren.
Verzorgend: de Thaise vrouw vindt het belangrijk om goed voor haar familie en die van haar partner te zorgen. In Thailand is het zeer gebruikelijk dat families goed voor elkaar en zeker voor de ouderen, zorgen.
Vrouwelijk: Een Thaise vrouw vindt het belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Een Thaise vrouw is een echte vrouwelijk vrouw.

Mijn vriendinnen op deze site zijn op zoek zijn naar een man die echt om hen geeft en hen respecteert om samen een goed leven op te bouwen. Veel Thaise mannen nemen het niet zo nauw met trouw en respect. De Thaise cultuur komt voort uit het Boeddhisme. Deze levenswijze gaat uit van respect voor de medemens en een groot gevoel van saamhorigheid. Thaise mensen zijn ten opzichte van buitenlanders zeer tolerant. Thailand is het land van de glimlach. De mensen zijn ontspannen en zeer vriendelijk. Vrouwen worden opgevoed met een sterk gevoel voor trouw in een relatie.  Mijn vriendinnen zijn op zoek naar een partner die ouder is. Een oudere partner heeft meer levenservaring, is rustiger en trouwer.

De sleutelwoorden bij het opbouwen van een relatie met een Thaise vrouw zijn: respect, geborgenheid, trouw.
Bekijk profiel
Profielnaam
Nat

Leeftijd
36
Nat
Bekijk profiel
Profielnaam
Yot

Leeftijd
44
Yot
Bekijk profiel
Profielnaam
Duangjan

Leeftijd
38
Duangjan
Home Contact Sitemap