Navigatie
Zoek een profiel
Ik ben een
Zoek een
Leeftijd
t/m
Heeft een foto
Ervaringen
Laatst toegevoegde profielen
Jan en Ann
Jan en AnnIk ben Jan en ik woon met mijn vrouw Ann in Heerenveen. Ann is de zus van Ao.  Ik ken Ann sinds 2003. In 2006 zijn wij in Thailand getrouwd en hebben daar een mooi feest gegeven. In december 2006 is onze zoon, Arrejan, geboren. Ann is na haar inburgeringscursus gestart met een Thaise toko. Elke week zijn wij te vinden op de markt in Heerenveen. Als je meer wilt weten over mijn ervaringen, stuur dan een bericht naar Thai Family.
Frans en Sirilak
Frans en SirilakIk ben Frans en mijn vrouw heet Sirilak. Ik ben in 2000 met Sirilak in contact gekomen. Sirilak is de tante van Ao. Het was liefde op het eerste gezicht. December 2000 vloog ik naar Thailand om haar beter te leren kennen. Het klikte meteen. Daarna gingen we op vakantie en ook heb ik haar familie ontmoet. In September 2001 ging ik weer naar Thailand om haar naar Nederland te halen. Op 28 juni 2002 zijn we getrouwd. In 2003 kregen we een zoon en in 2006 is onze dochter geboren. Ik ben heel gelukkig met dit prachtige gezin. Als je meer wilt weten over mijn ervaringen, stuur dan een bericht naar Thai Family.
Pieter en Ao
Pieter en AoMijn naam is Pieter en ik ben de man van Ao. Ik heb Ao in 2005 tijdens een vakantie in Thailand ontmoet. Ruim een jaar geleden zijn wij een serieuze relatie gestart. Ao is toen direct begonnen om Nederlands te leren. Ik heb dat met haar samen via de telefoon gedaan. In februari 2007 is ze voor het inburgeringsexamen geslaagd. Ik heb toe voor haar en haar dochter het MVV visum aangevraagd. In juni 2007 ben ik naar Thailand gereisd om Ao en haar dochter op te halen. Samen met mijn zoon vormen wij nu een gelukkig gezin.
Bekijk profiel
Profielnaam
Nat

Leeftijd
36
Nat
Bekijk profiel
Profielnaam
Yot

Leeftijd
44
Yot
Bekijk profiel
Profielnaam
Duangjan

Leeftijd
38
Duangjan
Home Contact Sitemap